• 1403/02/01
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
جایزه نفر برتر بخش پوستر در اولین کنگره ی پژوهش و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی منطقه آمایشی ۷

باسمه تعالی

اولین کنگره ی پژوهش و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی منطقه آمایشی ۷ (اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد) کشور در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ به میزبانی کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. هدف این کنگره فراهم کردن بستری برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در موضوعات مختلف علوم پزشکی و هم چنین ارتقاء توان پژوهشی دانشجویان منطقه در راستای نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در دانشجویان و آماده سازی آنان جهت حضور در مجامع علمی بود. این کنگره، پنل های ویژه ای را از جمله کاربرد علوم اجتماعی در حوزه سلامت پژوهش در نظام سلامت، اقتصادسلامت و آموزش پزشکی شامل می شد که در پایان، به نفرات برتر در ارائه سخنرانی و پوستر، تندیس و تقدیرنامه ای اهدا گردید.

لازم به ذکر است که خانم دکتر فاطمه شایگانی، دانشجوی دکترای پژوهشی سیاستگذاری سلامت نیز از مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت از دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز مفتخر به دریافت عنوان ارائه پوستر برتر در پنل مدیریت نظام سلامت گردید که از طرف این مرکز، به ایشان تبریک و تهنیت عرض می کنیم و برای ایشان آرزوی موفقیت های روزافزون را داریم.
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها